Ívelt tokos alumínium redőny

 

Ívelt tokos, motoros alumíniumredőny

 

Néhány éve egy kedves ügyfelünknek szereltünk motoros alumínium redőnyöket, ívelt tokos megoldással.

Nagy örömünkre ismét megkeresett minket, így felvételt is tudtunk készíteni a régóta kiválóan működő alumínium redőnyökről.

 

Az ívelt tokos kialakításra többek között azért volt szükség, mert a nyílászárók fölött az építkezésnél nem hagytak ki helyet az árnyékolók tokozatának.
 A megrendelő kérése az volt, hogy a lehető legkevesebbet vegyünk el az ablakfelületből, és ezt az ívelt tokok segítségével tudtuk megvalósítani. Mivel tervben volt a későbbiekben pliszé szúnyoghálók felszerelése is, ezért az ablakok és a redőnysínek közé un. kiemelő keretet építettünk, a nyílászárókkal és a redőnyökkel megegyező RAL színben, hogy a pliszé szúnyoghálókat esztétikusan be lehessen süllyeszteni a redőnyök mögé.

Néhány hónapja megvalósult a pliszé szúnyoghálók utólagos felszerelése is, örömmel konstatáltuk, hogy a redőnysínek, tokok és palástok színe is változatlan maradt az elmúlt években.

Kedves ügyfelünk elmondta, hogy nagyon megszerette a motoros alumínium redőnyeit, amikor nem tartózkodik a lakásban, a redőnyök akkor is működnek az előzetes beprogramozás szerint.

Reméljük a pliszé szúnyoghálók is sokáig, jól fognak működni, és örömét leli ezekben is!

Ügyfelünk tervbe vette otthona „intelligenssé” tételét.

Legközelebb ebben tudunk a segítségére lenni.