Megoldások tetőtéri ablakokra

Bizonyára Ön is aludt már olyan szobában, ahol tetőtéri ablak volt beépítve.
Ha ezeken az ablakokon semmiféle árnyékolás nincs, bizony reggel nem lehet sokáig lustálkodni,
hiszen már a kora reggeli napsugarak belopóznak a helyiségbe.


Hagyományos függönyt megpróbálhatunk feltenni, de a gravitáció miatt nem biztos, hogy szép látványt nyújt.
Létezik már redőny is ezekre az ablakokra, de igen borsos áron. Amennyiben megfizethető megoldást keresünk, a tokozott rolettát tudjuk javasolni. 


Szinte teljes sötétséget varázsolhatunk vele, bárhol megállítható, szabályozható a bejövő fény mennyisége.
Létezik fényáteresztő anyag is, és olyan, ami elzárja a fény útját. Ha a tetőtérben nyáron elviselhetetlen a meleg, néhány fokos különbséget elérhetünk az alupigmentált roletta-anyag segítségével. Ez, mint az alufólia, visszaveri a napsugarakat, így nem jut be annyi forró levegő a szobába.


Amennyiben esténket olvasással vagy tv nézéssel töltenénk nyitott ablak mellett, készüljünk fel a szúnyogok, rovarok ellen. A tetőtéri ablakunk köré, a fal síkjára szereltethetünk mobil szúnyoghálót, a szolid keret igazán esztétikus.
Attól, hogy a rovarháló le van engedve, az ablak is nyitva maradhat egy bizonyos fokig, még így is elegendő friss levegő juthat a lakásba.


Reméljük segíthettünk kicsit a tetőablak árnyékoló kiválasztásának problematikájában, biztosak vagyunk abban, hogy Ön is megtalálja a szobájához leginkább harmonizáló színű rolettát a termékmintáinkból.

"A mi mércénk az Ön elégedettsége!"