Napellenző típusok, avagy milyen árnyékolót válasszak

Napellenző, típusok, avagy milyen árnyékolót válasszak? 

Nemsokára kisüt a nap, és jó hír, hogy idén is lesz nyár!

Egyre több embernek fog eszébe jutni, hogy kellene valami esztétikus és praktikus árnyékoló a terasz vagy erkély fölé.

Reméljük, ezen a nyáron tovább nő azon elégedett ügyfeleink száma, akik jó hírünket viszik tovább ismerőseiknek.

Az általunk szerelt napellenzők alatt biztonságos a pihenés, hiszen az UV sugárzást nagyon jól szűri a Sattler ponyva. Hosszú évek óta készítünk óvodák, iskolák és más közintézmények részére is könyökkaros napellenzőket, és a visszajelzések alapján örömmel használják nap, mint nap ezen árnyékolóinkat.

Kisgyermekes anyukák is biztonsággal tölthetik az időt az alumínium szerkezetes, Sattler ponyvás napellenző alatt, hiszen amellett, hogy gyönyörű színeket látnak maguk fölött, a baba bőre is biztonságban van.

Egyre többen kérik a  szél-, fényérzékelővel ellátott motoros napellenzőket, melyet a kiváló, megbízható minőségű, német Becker elektronikákkal szerelünk.

Könyökkaros napellenzőink 7méter szélességig rendelhetőek, ez az általunk optimálisnak tartott maximális szélesség, melynél hosszú évekig nem lesz probléma a napellenző működésével. Ha ennél szélesebb méretet szeretnének, akkor un. kapcsolt szerkezettel, két darabból tudjuk kivitelezni az árnyékolót.

A napellenzők működtetése történhet kurblival, és Becker motorok segítségével falikapcsolóval vagy távirányítóval. 
A napellenző vezérlését össze tudjuk hangolni a redőnymotorok vezérlésével, ill. más árnyékolókat mozgató motorokkal.

Egyre nagyobb a kereslet a tokozott napellenzők iránt, hiszen a mai modern, tiszta vonalvezetésű házak homlokzatához jól illik ez a bármilyen színre átlakkozható alumínium tok, mely télen és rossz időben elrejti a napellenző szerkezetét.

A "Florida Kompatta" nevű tokozott napellenzőket 5m. szélességig és 3m.-es karkinyúlásig tudjuk elkészíteni, a már említett Sattler ponyvával.

Sokan kérik tanácsunkat télikert árnyékolásához, hiszen nyáron iszonyatos meleg van az üveg tető alatt. 
Igényes kivitelű télikert árnyékolóink egyre nagyobb teret hódítanak, és jó megoldás lehet az un. baldachin is a télikert árnyékolására.

Az ablaknapellenző függőleges lefutású árnyékoló, mely beleolvad a fal síkjába, ideális lehet nagyméretű nyílászáróknál, középületek, irodák ablakainál.

Ingyenes helyszíni felméréskor  szívesen adunk szaktanácsot, a legoptimálisabb árnyékoló, vagy napellenző típus kiválasztására az Ön otthonában, 
Színmintákból a család tagjai, illetve az intézmény dolgozói ki tudják választani a legjobban tetsző Sattler textíliát.