Renson télikert, pergola, és terasz árnyékoló

Renson Topfix árnyékoló

Ha igazán különleges, innovatív, elegáns, rendkívül időtálló, és megbízható árnyékolót szeretne otthonába, irodája teraszára, vagy kertjébe bárhol felállítva, esetleg autóját szeretné védeni az időjárás viszontagságaitól, válassza a "RENSON" télikert, pergola, terasz, illetve kerti árnyékolóit.
Különleges technológia, kifinomult vonalak, rendkívül hatékony árnyékolás, széles integrálhatóság, és rengeteg extra lehetőség rejlik ezekben a tökéletes kültéri árnyékolókban.

 

Ismerkedjen meg Renson árnyékolóinkkal!


Renson textil árnyékolók

 

  • Renson Topfix Max télikert - pergola árnyékoló

A Renson Topfix árnyékoló különlegessége a zip technológiában rejlik. Ez a fantasztikus textilvezetési eljárás, lehetővé teszi immáron a vízszintes árnyékolónál is, a tökéletes szélállóság megvalósulását.
A 120 Km/h szélterhelhetőség azonban csak naphálós anyagokkal valósítható meg, mert ezeken a textileken a szélnyomás kiegyenlítődik, míg a sűrű szövésű, vízzáró, vagy (Black-Out) fényzáró anyagok vitorlaként viselkednek, 
Az árnyékolóhoz a textilt aszerint kell megválasztani, hogy az építmény, amire szeretnénk a Topfix árnyékolót nyitott, tehát pergola rendszerü-e, avagy zárt, azaz üvegezett, vagy polikarbonát fedésű!
A vízzáró textilt csak a nyitott tetőknél javasolt választani, ott is csak akkor, ha az építményt esővíz ellen szeretnénk védeni.
A Renson Topfix árnyékoló kizárólag motorosan működtethető, és nem sorolható termék.
Ugyanakkor egy mezőből is igen nagy felület, 500 x 600 cm. árnyékolása oldható meg.
Az árnyékoló szerkezete bármilyen, a Ral. színskálából választott árnyalat lehet, és a Soltis, illetve Srege napháló textilekből is széles a választék.

Renson Topfix Max árnyékoló, letölthető katalógus


  • Renson Lagune terasz árnyékoló

​​A Renson Lagune névre hallgató termék, saját alumínium tartószerkezettel rendelkező kültéri textil árnyékoló.
A Lagune szerkezete úgy lett megalkotva, hogy kombinálhatósága, integrálhatósága szinte végtelen legyen.
Ebbe a szerkezetbe akár tetőárnyékolásra, akár az oldalsó, és elülső falak árnyékolására, lezárására találhatunk megoldásokat. Mindezt úgy, hogy a kiegészítők tökéletes részét képezik az alapszerkezetnek.
A Lagune tetejének árnyékolása, és tökéletes esővíz elleni védelme egyszerre oldható meg a FIXSCREEN technológíával kombinált RENSON speciális textilekkel.
Az oldalsó zárásokra akár szintén Fixcreen árnyékolók, vagy textil fedésű toló panelek, fix, illetve forgatható lamellás tolható fa panelek, illetve tolható üvegpanelek, integrálhatóak.
Ezen kívül számos hangtechnikai, világítástechnikai eszköz építhető be a Lagune szerkezetébe. Valamint gondolva a hűvösebb napokra is, fűtő elemek is helyet kaphatnak a Lagune teraszárnyékoló innovatív felépítményében.
Egyszóval ez az árnyékoló minden ízében XXI. századi elegáns, minden igényt kielégítő, kombinált termék!

Renson Lagune letölthető ismertető
 


Renson alumínium lamellás árnyékolók

 

  • Renson Algarve, és Camargue árnyékolók

A Renson Algarve, és Camarge árnyékolók, a legmodernebb fejlesztések exclusive termékei!
Az Algarve alaptípus, amely különleges elforgatható alumínium lamellákat rejt tetőszerkezetében.
A lamellák motor segítségével nyithatóak, vagy zárhatók, aszerint hogy Ön csak árnyékolni szeretne, vagy teljes zárással az eső útját állni.
Csak egy gombnyomás és a bezárt lamellák még a legnagyobb felhőszakadáskor is tökéletes vízzárást biztosítanak. 
Az árnyékoló, az esővizet az integrált csatornarendszeren át, a tartóoszlopok erre a célra kialakított kifolyóiba vezetve, gondoskodik az Ön kényelméről, nyugodt pihenéséről.
Az Algarve típus, ha szükséges kiegészíthető nagyméretű pliszé szúnyoghálókkal, az esetleges zümmögő betolakodók kivédésére.
Mindkét árnyékoló építhető közvetlenül a homlokzat mellé, vagy teljesen önálló építményként bárhol kertjében, ahol Önnek jólesik!

A Camargue árnyékoló a továbbfejlesztett sokoldalú, rengeteg extrával megspékelhető típus.
Ez a szerkezet nem egyszerűen árnyékoló, ez egy másik élettér, egy stílus  lehet, Szerkezete úgy került kialakításra, hogy igény szerint akár teljesen bezárható.
Bővítse, alakítsa úgy árnyékolóját, ahogy az igényeinek leginkább megfeleljen!
A motoros Renson Fixcreen árnyékolók, vagy az oldalsó, eltolható falamellás loggia árnyékolás, illetve az eltolható üvegfalak, mind-mind úgy lettek kialakítva, hogy a Camarge szerkezetébe tökéletesen integrálhatóak legyenek.
Ezeken túl számos elektronikai kiegészítő is rendelkezésre áll, ahhoz, hogy Ön igazán jól érezze magát, családja, szerettei, barátai, kollégái társaságában.
Ha bulizna egy jót, kapcsolja be az integrált hangsugárzó rendszert, amely a kültéri hangzás jegyében készült!
Ha beesteledik egy gombnyomás, és máris a kívánt mennyiségű, és színű Led, világítás áll rendelkezésére.
Ha hűvösebbre fordul az idő, csak zárja be árnyékolója falait, kapcsolja be a fűtőtesteket.és élvezze tovább a kikapcsolódást.

Ha különleges életérzésre, biztonságra, nyugalomra. meghittségre, harmóniára vágyik  legyen az Öné ez a lenyűgöző építmény!

Algarve ismertetető anyag                                                                                                          Camargue ismertető anyag