Termékeink eredetiségéről

Kedves olvasó, tisztelt ügyfelünk!

 

Úgy gondoljuk ennek a témakörnek érdemes egy külön fejezetet szentelni, hiszen az egyik legfontosabb kritériumról van szó!

Mi elköteleztük magunkat abban, hogy csak a legkiválóbb gyártók termékeit forgalmazzuk, szereljük és tartjuk karban, és ehhez minden körülmények között tartjuk magunkat!


Csakhogy, mint az élet egyéb területein, így itt is történnek visszaélések, hamisítások, csalások!
A legsűrűbben előforduló visszaélés, amikor egy jól csengő Márkanév alatt silány minőségű termék kerül eladásra!
A másik hasonló csalás, például, hogy adott termékből, bizonyos, egyébként nagyon fontos, de kevésbé látszódó alkatrészek kimaradnak, a gyártás során!

Mi és a hozzánk hasonló gondolkodású partnereink, minden lehetőséget megragadva azon dolgozunk, hogy felhívjuk az Önök szíves figyelmét ezekre a sajnálatos problémákra!


Azonban lehetőségeink korlátozottak, így csak némi segítséget, illetve néhány jó tanácsot adhatunk arra vonatkozóan, hogy miként győződhetnek meg a kívánt termék valódiságáról!

  • Először is nagyon fontos, hogy sokat tájékozódjon, több cég árajánlatával rendelkezzen! Hiszen csak ekkor alakul ki az összehasonlításhoz elegendő kép!
  • Igyekezzen minél több információt begyűjteni arra vonatkozóan, hogy a kívánt termék milyen külső jegyekkel rendelkezik, illetve mit tartalmaz!
  • Valamint járjon utána, hogy a megrendelt termék, vagy annak alkotóelemei, a Márka magyarországi forgalmazójától, beszállítójától származik-e!

Győződjön meg arról, hogy a termék forgalmazója, valamely árnyékolástechnikai szövetség tagja-e, hiszen csak a tagok garantálhatják a termékek eredetiségét!

Alumínium redőnyt már olcsóbban, "négyzetméter" áron is lehet kapni, azonban a komoly termékek (Heroal, Roma) esetében a gyártók és a magyarországi forgalmazók  mérettáblázat alapján adják meg az árakat. 
Általában minél nagyobb méretű az alumínium redőny, annál kedvezőbb a négyzetméterre vetített ár.
Ha összehasonlítunk két alumínium redőnyt, szembetűnő különbségeket találunk pl: a lamellák anyagvastagságában, vagy a működés zajosságában.


Van viszont jó néhány nem látható alkatrész, amire szeretnénk felhívni az Önök figyelmét!
Ilyenek pl: a redőnyléceket kitöltő szigetelő anyag,az un. felső bevezetések, az alumínium (nem műanyag) tengely, a rejtett ütközők,a gumival bélelt lefutó sín, a lécek arriterezése...stb


Szerencsére egyre több a körültekintő ügyfél, aki nem rest az általunk forgalmazott Heroal v. Roma redőnyök, és egyéb árnyékolástechnikai termékekről, Becker motorokról, elektronikákról akár a német nyelvű web-oldalakról is tájékozódni, ill. kérdéseit több alkalommal nekünk feltenni, mielőtt döntene.


Eddigi ügyfeleink közül, aki eljött személyesen hozzánk, ill. mi vittük helyszínre a többféle gyártótól származó termékmintáinkat, nagyon gyorsan meggyőződött az egyes alumínium redőnyök közti különbségekről.
Napellenzőink esetében is sokszor felmerül a kérdés, hogy az egyes barkácsáruházakban miért tudják harmad áron adni ezeket a termékeket?
Sok olyan helyen jártunk már, ahol vettek ilyen olcsó napellenzőt, aztán 1-2 év múlva hívtak minket, hogy készítsünk helyette egy jó minőségűt, vagy cseréljük le a ponyvát,amit hosszú évekig szeretnének használni!
Az olcsó napellenző attól olcsó, hogy a szerkezete vas és nem alumínium, a ponyvája pedig egy egyszerű vászon, ami 1-2 év alatt teljesen kifakul, elvásik!


Az általunk forgalmazott Florida, ill. Varisol típusú napellenzők szerkezete alumínium,vagy rozsdamentes acél, és a Sattler ponyvát gyártó cég 10 év szavatosságot vállal arra vonatkozóan, hogy az UV stabil ponyvájukat  sok-sok évig az eredeti színében és minőségében élvezhessék kedves ügyfeleink.
Megnyugtató számunkra is, hogy 20-25 éves Sattler ponyvákat szoktunk cserélni, és a szerkezeteknek még ennyi idő után sincs bajuk.


A napellenzők, és egyéb árnyékolók automatizálásánál  Becker, ill. Somfy elektronikákat használjuk. 
Számos elégedett referenciával rendelkezünk, akik évek óta élvezik a motoros kezelés egyszerűségét, a szél-, és fényérzékelők által nyújtott biztonságot, vagy a távirányítás kényelmét.
Ugyanakkor a feltörekvő kínai termékekről sem szabad megfeledkezni, hiszen mára már bizonyítottan rendkívül magas minőséget is képesek előállítani. Ilyen termékcsoport a
Smart - Home elektronikák, ahol a termékpalettán szintén megtalálható a mai modern elvárásoknak megfelelő, rádiós, automatizált, vagy akár az internetes vezérlések számos lehetősége!

Természetesen nem tudunk, és nem is szeretnénk mindenkit meggyőzni arról, hogy minket válasszon, de a tapasztalatink azt mutatják, hogy aki az olcsóbb árnyékolástechnikai termékeket keresi, az néhány év bosszúság után magától rájön arra, hogy "Olcsó húsnak híg a leve".