Cégünk

Bemutatkozás 
                                                                                                                             

Cégünk több mint 2 évtizedes szakmai tapasztalattal bíró, családi vállalkozás!

Alapvetően árnyékolástechnikai termékek, aluredőny, redőny, napellenző, zsaluzia, szúnyogháló, szalagfüggöny, reluxa roletta, sávroló, zsalugáter, kültéri textil árnyékolók, napellenzők, télikert árnyékolók. illetve műanyag, és fa nyílászáró  ajtó, bejárati ajtó, erkélyajtó, ablak forgalmazásával, beépítésével, szervizelésével foglalkozunk.


Célunk, a magukra és környezetükre igényes ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása a teljesség igényével!              

                                                                                    
Ebben a törekvésünkben segítenek minket partnereink, akik Európa legkiválóbb gyártói és magyarországi forgalmazói közül kerülnek ki!


Ön ezen a weboldalon szinte kizárólag csak alumíniumból és természetesen a hozzá tartozó kiegészítő anyagokból készülő termékek bemutatásával fog találkozni, kivétel ez alól nyilvánvalóan a műanyag nyílászáró, fa reluxa, és a natúr szalagfüggöny!


Ha műanyagból készülő, illetve egyszerűbb kivitelű termékeket keres, ajánljuk figyelmébe,a www.zugszol.hu weboldalunkat! Illetve, ha fa árnyékolástechnikai termékeket, vagy nyílászárót keres, látogasson el a www.faarnyekolok.hu websiténkre! 

Azt gondoljuk, hogy nem elég csupán kitűnő árnyékolástechnikai termékeket kínálni, hanem azok megismertetése, a helyszíni adottságokhoz leginkább illeszkedő termék kiválasztása, a választott szerkezet precíz felszerelése, a kezelés betanítása, majd a későbbiekben az esetleges karbantartás, illetve javítás elvégzése legalább olyan fontos tényezők ebben a szolgáltatásban!

Ehhez a következő ingyenes opciókkal kívánunk hozzájárulni!

  • A forgalmazott árnyékolók, nyílászárók, és egyéb termékeink részletes bemutatása, itt a weboldalon, valamint a hamarosan nyíló bemutatótermünkben. (Természetesen partnereinknél a termékek most is megismerhetők!)
  • Online, telefonos, vagy faxszolt árajánlat készítése;
  • Szaktanácsadás;
  • Helyszíni felmérés, tanácsadás (Budapesten és vonzáskörzetében)

Ahhoz, hogy az Ön álma és a mi célunk megvalósulhasson, tegyen próbára minket!

 

Tagja vagyunk

Magyar Árnyékolástechnikai Szövetség

Árnyékolástechnikai Szövetségnek