Motorok, vezérlések

Kényelmes megoldások, otthonában, munkahelyén!

 

Ma már szinte mindegyik árnyékolástechnikai termék úgy készül, hogy igény esetén motorosan is működtethető legyen! Ehhez kitűnő választás a Becker, Somfy, vagy a Smart-Home elektronikai termékek.

Mindhárom gyártó termékei, tökéletesen megfelelnek a mai követelményeknek, Temékválasztékuk széles spektrumban mozog.

Megtalálható palettájukon az egyszerű vezetékes (kapcsolós) motoroktól, a rádióvezérelt technológián keresztül, a napenergiás működtetésű motor is!
A tökéletességet az is jelzi, hogy a termékek 5 éves garanciával kerülnek forgalomba! 

A csőmotorok általában az árnyékolók tengelyeibe kerülnek beszerelésre, külön helyet nem igényelnek, a szerkezetekben rejtve maradnak!
Kivéve ezalól a zsaluziák, és bizonyos reluxák motorjai, amik az árnyékoló karnisában kapnak helyet, és a két oldalra kivezetett tengelyeket hajtva végzik feladatukat.
Valamint szintén kivételek a függöny, és szalagfüggöny kezelő motorok


Működésük rendkívül csendes és a biztonsági funkcióknak köszönhetően, tökéletesen megbízhatók!
Vezérlésük az egyszerű kapcsolótól, a távirányítón keresztül, az automatizált, sőt számítógép vezérelt intelligens automatikkal is megoldhatók!

Ha megunta vagy nehezére esik redőnyeinek fel-le húzkodása, cserélje le kézi automatáját, motorosra!

Ehhez nyújtanak utólagos megoldást a Rollotron motorok, melyek a manuális gurtnibetekerő dobozok helyére  egyszerűen, gyorsan felszerelhetőek, és beüzemelhetőek. Kellemetlenségekkel nem járó beavatkozásról van szó, csak egy konnektorra van szükség! A programozási lehetőségekkel előre beállítható a mozgatás, így attól, hogy Ön nem tartózkodik lakásában, redőnyei automatikusan működhetnek!

A zsaluziák, reluxák motorizálására szintén mindhárom gyártónak vannak tökéletes megoldásai!
Ezek a motorok az alábbi funkciók kezelésére alkalmasak

  • lamellák finombeállítása
  • a komplett árnyékoló fel-le mozgatása
  • biztonsági fékrendszer (abs)
  • teherfüggetlen fordulatszámszabályozás
  • akár több szerkezet összekapcsolása

Vezérlésük, lehet egyszerű kapcsoló, kézi, vagy fali távirányító(adó), szél, vagy fényérzékelő autómaták, és az intelliges számítógépes vezérlések.

Ezen felül egyre nagyobb teret hódít az androidos. Ios okostelefonokba, tabletekbe integrálható alkalmazásokon keresztüli vezérlés, akár több ezer km.-nyi távolságról is, interneten keresztül.
Határ a csillagos ég!!

A motoros redőnyök, illetve egyéb megoldások áraiért kérjen ajánlatot!

Forgalmazott termékeink

 

Becker redőny motorSmart Home árnyékoló motorokSomfy árnyékoló motorok, vezérlések      Rademacher árnyékoló automatizálás   Rollotron vezérlők