Pliszé szúnyogháló

Kétoldalas pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló az a termék, amelytől első hallásra egy picit mindenki vonakodik! Azután megismerkedve ezzel a típussal, sok-sok előnyös tulajdonságára derül fény.

  • A pliszé szúnyogháló hatalmas, egyoldalas kezeléssel akár 300 cm. szélességű felületek lefedésére, kétoldalas  változatban akár ennek a  duplájára is kitűnő megoldás.
  • A pliszéháló harmonikaszerű mozgása, kezelése, csendes, nagyon egyszerű, és praktikus. 
  • A pliszé szúnyogháló ajtók, és ablakok  esetén is kitűnően alkalmazható termék. Vízszintesen, és függőlegesen is könnyedén kezelhető.
  • A pliszéháló anyaga semmivel sem sötétít jobban, mint bármely szúnyogháló típus hálója.
  • A pliszé szúnyogháló alumínium kerete, mivel mindössze 28 mm. beépítési mélységű, remekül illeszthető a legtöbb nyílászáró felületéhez, és kitűnően párosítható nagyon sok árnyékolóval.
  • A pliszéháló kerete jól színterezhető, illetve fautánzatú fóliával fedve kiválóan integrálható a nyílászárók színének megfelelően.

Szóval megismerve a terméket, a legtöbb eddigi, és jövőbeli kedves ügyfelünk beleszeret ebbe a szúnyoghálóba!

A pliszé szúnyogháló működési elve


A pliszéháló anyaga, ahogyan a nevéből  is kitűnik pliszírozott, harmonikaszerű.
Ez az üvegszál szövetű szúnyogháló, csúszó mozgást végez (kinyúlik, visszaharmonikázódik). Ezt a mozgást, egy speciálisan erre a célra tervezett  profilokból összeállított extrudált alumínium szúnyogháló keretben végzi.
A kihúzott pliszé szúnyoghálóháló stabilitásáról, rendkívül erős kevlár szálak gondoskodnak. Ezek a szálak elrejtve a tokozatban, a hálóval együtt nyílnak, illetve húzódnak vissza.
A pliszéhálót a kerete kőrbe fogja, így érve el a szinte tökéletes zárást.

Ez a pliszé típus alapvetően oldalirányú felszerelési lehetőséggel készül, de a függőleges kezelésre is ad lehetőséget a szerkezet.
Ahhoz, hogy bármely nyílászáróra megoldható legyen a kivitelezés, egyes pliszé szúnyogháló típusnál egy szintén alumíniumból készülő segédkeretet alkalmazunk. Azután erre a keretre  már egyszerűen megoldható a szerelés.
Forgalmazunk immáron olyan típusú pliszé szúnyoghálót is. amely már segédkeret nélkül is felszerelhető.
Sok esetben a már meglévő árnyékolóra, zsalugáterek, rácsok alá kell felszerelni a pliszé hálót. Természetesen az esetek túlnyomó többségében van erre is lehetőség, káros beavatkozások nélkül.

Eltolható szúnyogháló teraszajtóra    Pliszé szúnyogháló

Figyelem; Ez a Pliszéháló nem összetévesztendő a 4 cm beépítési mélységű, alul műanyag lánctalpat lehelyező változattal!

További szúnyogháló megoldások

Mobil szúnyogháló

Nyitható szúnyogháló                                                       

Fix keretes szúnyogháló