Beépített tokos redőny

Alumínium redőny

Építkezés, nagy felújítás, vagy a nyílászárók cseréjekor nyílik lehetőség ezeknek a redőnytípusoknak a beszerelésére.
A rejtett tokos, egyedi redőnyök nagy előnye, hogy a munkák befejeztével, a szerkezetek redőnyszekrényéből csak nagyon csekély rész látszódik ki! Erre is csak az esetleges későbbi javíthatóság miatt van szükség!

Mivel a vakolható tokos redőnyszekrények nagy része a nyílászárók felett van, a kiláthatóságot semmilyen mértékben nem befolyásolják! Viszont a redőny beépítése előtt gondoskodni kell a tokok helyigényéről, ami típusonként, illetve a mérettől függően változik! 

Mára már elterjedt és népszerű az alkalmazásuk, így a tervezők, illetve az építkezés, felújítás kivitelezői is jól ismerik a redőnyök beépítési módjait!

Heroal alumínium redőny

 

 

 

 

 

 Célszerű a szakemberek-szakembereink bevonásával előre egyeztetni, hogy az adott munkáknál mely elvakolható redőny típust lehet a legmegfelelőbb, az adott építkezésen, felújításon!

Nagyon fontos az, hogy a redőnyök kezelését hogyan képzeli el, hiszen ha motoros működtetésről lesz szó, az ehhez szükséges elektromos hálózat, illetve szerkezeti egységek kiépítéséről szintén előre érdemes gondoskodni!
Mivel beépített redőnyről, tehát igen hosszú időre tervezett árnyékolókról van szó, a felhasznált alkatrészek, összetevők csak a legkitűnőbb anyagok felhasználásával készülhetnek mivel ezeknek a redőnyöknek vannak olyan elemei is amit beépítés után már nem lehet cserélni,  javítani, vagy csak  roncsolás árán!

Az elvakolt részek korrodáció, elöregedés, vetemedésmentesek, a külső egységek pedig megfelelő lakkozási eljárással védettek, illetve olyan anyagok, amik az időjárás viszontagságait, és a kisebb fizikai behatásokat is képesek tűrni!
A Heroal, és a Portos redőnyök, redőnytokok évtizedekig, vagy akár emberöltőig kitűnően funkcionálnak!
Igény esetén ezek a redőnyök is, kombinálhatók integrált szúnyoghálóval, egyes típusaik akár kitámasztható lefutóval felszerelhetők! És ahogy azt már említettük motoros működtetéssel is, kérhetőek!

Külső tokos redőny                                                                                               Alumínium és műanyag redőny színminták
Különleges redőnyök
Redőnyeinkről általában