Különleges redőny megoldások

Ferde és tetőablak redőnyök

Mindkét típus esetén különlegességről beszélhetünk, hiszen felépítésük, külső és belső jegyeik eltérnek az egyszerű redőnyöktől!

 

Ferde redőnyök:

Elsősorban tetőtéri nyílászáróknál, de néhány esetben máshol is előfordul, hogy az ablak felső kerete nem vízszintes, Egyedi redőnyökhanem egy bizonyos hajlásszöget követ. Ezekre a nyílászárókra sokáig nem volt szinte semmilyen árnyékolástechnikai megoldás, főleg nem külső!


A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően született meg a ferde redőny, mely egy forradalmian új szerkezet! 10-45 fokos szögben, széria-felszerelésként erősített redőnypáncéllal, motoros kivitelben szerelhető fel!
Kezeléséhez több lehetőség közül (kapcsolók, távirányítás, időprogramozás) válaszható, igényeihez mérten a legmegfelelőbb eszköz!


Kerek, illetve sarkos felépítésű külső burkolatai, lehetővé teszik, hogy a már meglévő redőnyökkel is kialakítható legyen a megfelelő összhang!


A fokozott fizikai igénybevétel és időjárási körülményekre kényesebb kivitel miatt ezek a redőnyök, erősített anyagokból, vastagabb lakkfelülettel, még körültekintőbb eljárással készülnek!

 

Tetősík ablakredőnyök:

Eleddig szintén kevés lehetőség volt arra, hogy a tetőablakokra, megfelelő védelmet nyújtó árnyékoló kerüljön!
Alumínium redőny tetőablakraEz a Roma által kifejlesztett világújdonságnak számító redőny, bármelyik tetőablakra felszerelhető, akár utólag is! A szenzáció az ebben a felépítményben, hogy lamellái nem csak fel-le húzhatók, hanem akár 40 fokos szögben elfordíthatók is! / zsaluzia funkció /


Így a megfelelő hő védelem mellett, a természetes megvilágítás is megoldott ezzel a tetőablak árnyékolóval!
Ez a különleges redőny kizárólag motoros kezeléssel készül.
Ha az utólagos villanyszerelés nem oldható meg, napenergia felhasználásával történő működtethetőségre is van lehetőség, igaz ebben az esetben a zsaluzia funkció nem elérhető!
Kezelése távirányítással is megoldható, az Ön igényeihez igazodva!
Működésében ez a redőny téli funkcióval is ellátott, mely lehetőség megakadályozza az elemek lefagyást, és tönkre menetelét!

Redőnyeinkről általában
Külső tokos redőny
Beépített vagy vakolható tokos redőny