Gördülő redőny kapu

Az alumíniumból készülő termékeink természetesen ezen a területen is egyre nagyobb  teret hódítanak!
A redőnykapuk az elegáns megjelenés, a rendkívül jó hőszigetelő képesség, a csendes működés, valamint a hosszú élettartam és az automatizálhatóság széles lehetőségei miatt népszerű termékké váltak!
Kétféle kivitelben rendelhető!

                                          Mennyezet alá futó redőnykapu                        Tokba gördülő redőnykapu

Alumínium redőnykapu         Motorizált redőnykapu

 

A tokozott típus óriási előnye lehet az, hogy ha önnek a mennyezet alatti részre szüksége van, illetve ha valamely okból a gördülő redőnykapu felszerelése nem lehetséges, akkor ez a csekély helyigényű, akár kívülre is felszerelhető szerkezet válik szinte az egyetlen kivitelezhető termékké!
A rendszer felépítése és a felhasznált anyagok, megakadályozzák a megbontást, és az illetéktelen hozzáférést, így a kívül felszerelt redőnykapu is tökéletesen biztonságos!

A mennyezet alá gördülő redőnykapu felépítése, működésében tulajdonképpen hasonlatos az elterjedt szekcionált kapukéhoz, viszont ezzel a termékkel Ön tökéletes összhangot alakíthat ki az ablakokra felszerelt aluredőnyeivel!
Természetesen a felhasznált anyagok és a technikai kialakítás merőben más, ezek a tulajdonságok csak erre a szerkezetre jellemzőek!

Mindkét redőnykapu alapfelszereltsége a motoros működtetés, de opcióként a manuális lehetőség is biztosított, így nem kell tartani az esetleges áramkimaradás okozta kellemetlenségektől!