Fa nyílászáró - fa zsalugáter /Thermowood

Fa zsalugáter, spaletta

 

A fa, ami soha nem megy ki a divatból!
 

Voltak - vannak próbálkozások a felhasznált anyagok innovációjában, de a fa mindig teret hódít magának az építőipar számos területén, így a nyílászáró gyártásban is.

Thermowood elnevezésű nyílászáróink, és zsalugátereink a legkiválóbb válogatott csomómentes hossztoldott, vagy tömbösített borovi illetve vörös fenyőből, valamint igény szerint tölgyfából, vagy meranti fából készülnek, Ez utóbbiak nem  tartalmaznak toldásokat.
Ezek az anyagok a minőségük, illetve a toldások miatt rendkívül jó alaktartó tulajdonságokkal bírnak, ezért bátran alkalmazzuk őket a nyílászárók készítésénél.

 

Ablakaink kétféle keretvastagsággal készülnek.

 

  •    Thermowood - 68

Thermowood, fa nyílászáróEz a 68 mm beépítési mélységű profil a standard nyílászárókat képviseli.
Mind keretvastagsága, mind pedig az üvegezhetőség, bőven túl nyúlik a manapság minimálisan elvárható értékeken.
A 24 mm-es dupla tehrmo üveg Ug=1,1 M2K hőátbocsátási tényezővel rendelkezik.

A felületkezelés Milesi lazúrral történik több rétegben.
Egy gombátlanító kezelést követően alapozás történik, majd csiszolás, lazúrozás, újra csiszolás, és azután kapja meg a felső lakkréteget az anyag.
Ezzel az eljárással egy csodálatos lágy tapintású, selyemfényű felületet kapunk, ami hosszantartó és időjárásálló védelmet biztosít a nyílászáróinak!

Az ajtók, ablakok gyártásánál a megfelelő, biztonságos, és hosszú élettartam elérésének érdekében a  nagy múltú Roto vasalatokat, alkalmazzuk.
A vízelvezetésről pedig Neckar termékek gondoskodnak, melyek többféle színben rendelhetőek.
   

  •    Thermowood - 88

Thermowood, fa nyílászáróA Thermowood - 88- as ablakprofil megfelelő üvegezéssel, akár a passzív házak követelményeinek is megfelel.

A felhasznált anyagok, és azok minősége természetesen megegyezik az előzőekben leírtakkal, de az anyagvastagságok megnöveléséből eredően, ezek a nyílászárók még hatékonyabb hő-, és hangvédelmet produkálnak, illetve megnövelt komfortérzetet biztosítanak.

Rendelhetőek standard üvegezéssel is, de a 88-as nyílászáró profil a 3 rétegű 0,55-ös kw. értékű üvegezéssel  együtt tölti be a tőle elvárható funkciókat.

 

 

 

A fentieken kívül rendelhetők még Toló- bukó ajtók, Emelő - toló ajtók, Bejárati, és beltéri ajtók, Zsalugáterek, Spaletták,  akár egyedi méretekben, és kivitelben.
Teljes körű szolgáltatással, a felméréstől a helyreállításig, várjuk megrendeléseiket.

Kérje ajánlatunkat!