Varisol napellenzők

 

Varisol G250 napellező

A Varisol ablakárnyékolók, napellenzők, télikert, pergola árnyékolók, a Német csúcstechnológi termékeit képviselik.

A Németektől már megszokott kitűnő minőségben, rendkívül kifinomult műszaki megoldásokkal, precíz, pontos, kivitelezéssel gyártják árnyékolóikat.

A Varisol napellenzők, árnyékolók  késztermékként kerülnek országunkba, és mi csak mint viszonteladó, szolgáltató cég, forgalmazzuk ezeket az árnyékolókat. 
Ezért aztán ezek a napellenzők, árnyékolók, csak hosszabb várakozási idő, átlagosan 4 - 6  hét után készülnek el, és érkeznek meg, de a felszerelt és használatba vett termékre mint utóbb mindig kiderül, érdemes várni!
Ugyanakkor éppen a hosszabb gyártási idő miatt célszerű időben, esetleg még a szezon beköszönte előtt megrendelni a kívánt árnyékolót.
 

Ismerje meg Varisol napellenző termékkínálatunkat!
 

-  Varisol K- 100 mini, tokos napellenző

Varisol K-100 tokos napellenző
A varisol K-100  napellenző filigrán, megjelenésével, és szerkezeti méreteivel, a kisebb teraszok. erkélyek ideális árnyékolója.
Maximális mérete 500 x 300
Alapfelszerelésként standard (vezetékes)motorral szállítjuk, de természetesen rádiós,  motorral, és távvezérléssel is rendelhető
A szerkezet alapszínei: Ral. 9016, 8022, 9006, metál ezüstszürke, és metál antracit.
Választható textlek a Varisol, és a Sattler kínálatából.


-  Varisol K-200 kompakt, tokos napellenző

Varisol K-200 Kompakt napellenző

A Varisol K-200 Kompakt, tokos napellenző, a K-100 -as nagytestvére.
A kissé nagyobb tok, és szerkezeti méretei miatt ez a napellenző már akár 600 x 350-es maximális méretben is elkészíthető!
Egyéb paramétereit, és felszereltségét tekintve azonos az előzőekben leírt típussal.


-  Varisol K-250 tokozott napellenző

Varisok K-250 tokozott napellenző

A Varisol K-250 napellenző elegáns, modern, divatos megjelenésű, teljesen tokozott napellenző.
Nem csak megjelenése, de méretei is rendkívül tetszetősek! 
A 650 x 400 -es maximális mérete is már igen meggyőző, de ez a méret kapcsolt szerkezettel akár, 1200 x 400-ig is növelhető, egy motoros meghajtással.
A napellenző homlokprofiljába leengedhető drapéria integrálható, ami igaz csak manuális kezeléssel, de akár 150 cm-ig leereszthető, mellyel a lenyugvó, vagy épp a felkelő Nap sugarait tudjuk kizárni.
A standard motoros kezelés alapállás, de a rádiósítás épp úgy elérhető, mint ahogy a teljes automatizálhatóság is.
A szerkezeti alapszínínek a varisoltól megszokott 5 féle lehetőséget kínálják: Ral. 9016, 8022, 9006, metál ezüstszürke, és metál antracit.
A textilek a varisol, és a Sattler kínálatából választhatók.


- Varisol K- 450 tokos, beépíthető napellenző

Varisol K-450 beépíthető tokos napellenző

A varisol K-450-es tokozott napellenző, egy igen különleges árnyékoló.
A tokozata úgy került kialakításra, hogy építkezéskor, felújításkor, illetve homlokzat szigeteléskor, ez a napellenző mintegy részét képezve a homlokzati burkolatnak beépíthető és ezzel szinte teljes mértékben integrálható.
Ennek a napellenzőnek nincsenek elegáns vonalai, ívelt tokkialakítása, éppen ellenkezőleg. Egyenes, derékszögű, már-már puritán megjelenésű, ugyanakkor éppen ettől válik beépíthető árnyékolóvá!
Méretei lenyűgözőek. A 700 x 400-as méret önmagában hatalmas, és ez még kapcsolt szerkezettel, majdnem a duplájára. 1200 cm-es szélességre növelhető, sőt akár 4 egység is egymás mellé, sorolható.
A tervezők arra is gondoltak, hogy a kapcsolt szerkezetek ponyvái közti hézagot lefedjék, egy rugós roletta rendszerű árnyéktoldattal, amit a napellenzők húznak ki magukkal a kifelé mozgás során.

Színek és textilek tekintetében az előzőekben megszokott alap lehetőségek állnak rendelkezésre.
Ugyanez jellemző a motoros kezelésre is!


- Varisol K-500 prémium. tokozott napellenző

Varisol K-500 prémium tokozott napellenző

A Varisol K-500-as típus a napellenzők királya. Rendkívül robosztus, mégis elegáns megjelenésével, és lenyűgöző méreteivel, méltán prémium kategóriás napellenző.
Maximális mérete egy egységből 700 x 400 cm, de mivel kapcsolható típusról van szó, akár 4 napellenző is egymás mellé sorolható! Így a legnagyobb szélesség 2400 cm lehet, amit 2 motor hajt meg.
Homlokprofiljába még egy napellenző rejthető el. Ez persze csak azt jelenti, hogy egy másik motor által kezelhető leengedhető drapériát is lehet ebbe a napellenzőbe integrálni.
A színek, és textilek tekintetében hasonlatos a többi Varisol napellenzővel.