Nyitható szúnyogháló (zsanéros)


Ez az ajtókra szerelhető szúnyogháló, egy nagyon egyszerű, mégis praktikus eszköz, olyan nyílászárók védelmére, amiken sokszor ki- be járkálunk!

Az erős 20 x 45 mm-es alumínium keretbe rögzített üvegszálas hálószövet, tökéletes védelmet nyújt a rovarok, bogarak ellen.
A keret belső felületén, un. kefekéder fut körbe, ami a nyílászáró keretével érintkezve, tökéletes védelmet nyújt a mászó rovarok ellen is!

Ez a keret akár íves felületre is elkészíthető, 
Alapszíneken / fehér, barna / kívül famintázatú, vagy átlakkozott árnyalatokban is rendelhető.

Könnyedén bontható zsanérokkal, szállítjuk, így a téli időszakra egyszerűen leakasztható, és elrakható a komplett háló!
Rugós zsanérokkal is felszerelhető! 
Ebben az estben biztosan nem marad kitárt állapotban az ajtó, hiszen a rugók behúzzák, és a mágneszárak rögzítik. 

Zsanéros szúnyoghálóNyitható szúnyoghálóNyitható, zsanéros szúnyogháló

A zsanéros szúnyogháló ajtó igény szerint rugdosóval is kiegészíthető, ha mindkét kezünk foglalt, csak meg kell rúgni ezt az elemet.
Gondolva kedvenceire is, kutya - cica bejáró szerelhető a szúnyogháló keretbe, hozott elemből, vagy egy általunk kifejlesztett speciális lengő  hálós megoldással lehetséges.

Néhány szóban érdemes említést tennünk az úgynevezett eltolható szúnyoghálóról is, ami alapvetően ugyanez a keretes megoldás. 
Azzal a különbséggel, hogy nem nyitható, hanem, egy alul - felül felszerelt csúszó pályán, oldalirányban eltolható hálóról van szó.
Ez az eltolható szúnyogháló ajtó megoldás akkor jöhet számításba, ha a nyílászáró külső síkjában, oldal irányban, minimum még egyszer annyi hely van, mint maga az ajtónyílás.

További szúnyogháló megoldások

Pliszé szúnyogháló

Mobil szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló