Markilux napellenzők, árnyékolók

 

Bizonyára Ön is szívesen ücsörög háza, lakása teraszán, balkonján!
Főleg ha a tökéletes hangulatról illetve komfortérzetéről egy Markilux napellenző gondoskodik!

A Markilux Európa vezető árnyékolókat gyártó német vállalata, mely több mint negyed évszázada készíti tökéletes termékeit!


A Markilux semmit nem bíz a véletlenre, minden a termékek előállításához szükséges anyagot saját gyáregységeiben készít! Ezzel válik elkerülhetővé, a minőség akár csekély romlásának esélye is!


A szerkezetek különleges nemesacélból, illetve extrudált alumíniumból készülnek, ez garantálja a hosszú élettartam mellett a rendkívüli megbízhatóságot, az egyedi és exkluzív megjelenést, valamint a magas szintű komfortérzetet!
A saját készítésű napellenző textíliák mellett, Svela Sunsilk anyagok kerülnek felhasználásra!


Mindkét anyag arra készült, hogy a legkiválóbb árnyékolók részévé válhasson, megteremtve ezzel a tökéletes összhangot az Ön kényelmének maradéktalan kiszolgálása érdekében! A rendkívül széles termékpalettából, nem lehet olyan igény amit ne tudnánk kielégíteni, hiszen a karos napellenzőkön kívül, ablakárnyékolók, oldalárnyékolók télikert fedések, háromszög árnyékolók, pergolák, és egyéb kiegészítők is készülnek!


A teljes kényelem és biztonság érdekében a Markilux árnyékolók elektromos kivitelben is rendelhetők, sőt vannak típusok ahol már alapfelszerelésként jelen van a motoros meghajtás!

Ha Markilux terméket választ, Ön a csúcsminőségre voksol! Ehhez a döntéséhez gratulálunk!

 

Textilek