Szúnyoghálóval élhetőbb az otthon

 Szúnyoghálóink megakadályozzák a szúnyogok, és más repülő rovarok lakásba jutását, de a mászó-repülő poloskák, katicabogarak nagy része is kívül marad általuk.
Ügyfeleink kértek már gyík, egér, sikló, denevér ellen is tőlünk szúnyoghálót, és a visszajelzések alapján ezek a nemkívánatos kis élőlények sem vagy csak nehezen jutottak be a lakásaikba.
Ha szúnyoghálót szereltetünk nyílászáróinkra, nyugodtan szellőztethetünk, nyitva tarthatjuk az ajtókat és ablakokat.
Többféle szúnyogháló megoldás létezik, attól függően, hova szeretnénk felszereltetni azt.
Cégünk csak alumínium keretes, üvegszálas, UV stabil szúnyoghálókat forgalmaz, melyek kerete bármely RAL színre színterezhető, így minden homlokzathoz, nyílászáróhoz megtaláljuk a megfelelő színt.

A fix szúnyoghálókat kisebb ablakokra ajánljuk, a nagyobb ablakokra, teraszajtókra, bejáratokra inkább a mobil változatokat szereljük. A függőleges mozgatású mobil szúnyogháló mellett a pliszé szúnyogháló is rendkívül kedvelt típus. A pliszé szúnyogháló óriási előnye, hogy bárhol megállítható, mivel nem rugó feszíti, ezért az idősebbek és a gyerekek is könnyen tudják kezelni.
 Zsalugáterek alá is beszerelhető, függőlegesen és vízszintesen is működtethető.

Erkélyajtókra lehet vízszintesen mozgatható mobil-, ill. tolható szúnyoghálót szerelni, valamint a hagyományos fix keretes nyíló szúnyogháló ajtó változatot is.

Meggyőződésünk, hogy egyszeri beruházással sokévi bosszúságtól, szúnyogoktól, és a levegőbe párolgó méreganyagoktól kíméljük meg magunkat, ha a védekezésnek ezt a módját választjuk.
     Pliszé szúnyogháló, színterezett aranytölgy kerettelGyerekek is könnyen kezelik a pliszé szúnyoghálót!A nyitható szúnyogháló akár redőny elé is felszerelhető.A cicák is megbarátkoznak a szúnyoghálóval.Mobil szúnyogháló Ralos kerettel.